11. expedice - konečná, vystupovat

01.09.2013 11:52

Všechno krásné jednou končí a platí to i pro naši 11. výpravu.

Závěrečný noční rozlučkový mini-dýchanek na palubě předešlé noci, navíc v kombinaci s lehkou únavou z náročné noční procházky na stadion Palerma (Yarrow ví... ;-o), znamenaly, že ranní sobotní vstávání nebylo úplně jednoduché, ale letadlo nepočká... Vyklidili jsme tedy naši loď "Faster" (toto její občanské jméno jsme se dozvěděli až z papírů při check-outu; do té doby jsme znali pouze její italský kódový název "XBC06A1L" (či tak nějak)), rozloučili se s marínou a frrrrrrr zběsilou jízdou divokého Alessandra (neplést s naším (ex)kamarádem) jsme se přesunuli na palermské letiště.

Dva pohodové lety přes Mnichov do Prahy a v odpoledním slábnoucím slunci jsme opět stanuli na naší české půdě (aneb všude dobře, doma nejlépe! :-)

Finální účet výpravy: přes 260 nm, mraky nevšedních zážitků, spousta fotek k probrání a natočených videí k sestříhání. Tedy ačkoliv 11. expedice fakticky skončila, postupně se s ní na našich stránkách budete stejně potkávat - ve formě komiksů, fotek, videí a uceleného popisu výpravy.

 

Stay tuned! ;-)