Potřebujete na jachtě ochránit svůj iPhone?

07.05.2013 23:33

Každý majitel nějakého dražšího smartphone zná situaci, kdy na jachtě při jeho používání musí "trochu více dbát o jeho bezpečí". Aneb kdo z nás si může dovolit utopit iPhone za 20 tis. Kč?

Existuje celá řada řešení, jak ochránit naše mobilní miláčky. A dnes se konkrétně podíváme na jedno šikovné řešení pro majitele iPhonů - řešení LifeProof.

Yachtmeni - LifeProof, iPhone, ochrana

Řešení LifeProof se skládá ze základního obalu LifeProof (existuje v různých verzích pro majitele všech možných jablečných zařízení - iPhone, iPod i iPad).

Samotný obal LifeProof poskytuje ochranu v oblasti odolnosti proti vodě, nečistotám, sněhu/ledu a nárazům.

Yachtmeni - LifeProof, iPhone, ochrana

 

Na jachtě asi nejvíce oceníme vodotěsnost, která splňuje standard IP-68 (garantovaná hloubka 2 m). Ale ani odolnost proto písku na pláži či nárazu z výšky (garantované 2 m) nejsou k zahození. Spolu s dalším příslušenstvím, jako jsou kupříkladu vodotěsná sluchátka, můžete i ve vodě poslouchat hudbu/přijímat hovory.

Pro opravdové fajnšmekry pak slouží doplňkové pouzdro LifeJacket, které vašem telefonu v LifeProof obalu poslouží skutečně jako malý "záchranný kruh", díky kterému telefon dokáže plavat na hladině a získá i další dodatečnou ochranu (měl by tzv. "přežít vše").

 

Detaily k ochranným obalům LifeProof si můžete prostudovat na stránkách výrobce.

Pod článkem si můžete prohlédnout propagační video s možnostmi obalů LifeProof.

A konečně na serveru letemsvetemapplem si můžete přečíst recenze LifeProof ochranného obalu a nádstavbového LifeJacket.