Máte zájem o loď slavného brouka?

10.05.2014 21:36

A máte k dispozici min. 3,5 mil. Kč? Pak možná právě tato nabídka je pro vás ta pravá!

Úvodem je potřeba upřesnit, že se nebavíme o žádné žluté ponorce, nýbrž o lodi, kterou prodává sám Sir Paul McCartney. :-)

Slavný člen skupiny Beatles tuto původně rybářskou loď koupil v roce 1987 a se svou ženou Lindou a dětmi Stellou, Heather a Mary na ní strávili spousty šťastných chvil. Ale po 27 letech již podle Paula nastal čas, aby si s touto dámou z roku 1956 s klasickými dřevěnými křivkami užíval někdo jiný. 

Yachtmeni - Paul McCartney prodává loď

 

Tato 48stopá motorová jachta, pojmenovaná Barnaby Rudge (po jedné z méně známých historických novel Charlese Dickensona), byla původně postavena jako rybářská loď, aby následně byla přestavena na pohodlnou rodinnou loď s překrásně restaurovaným dřevěným interiérem.

Interiér tvoří hlavní salon s posezením pro 6 osob a mahagonovým jídelním stolem, útulná kuchyňka, 2 kajuty s lůžky a sprcha/WC.

Pohon lodi zajišťují 2 dieslové motory Foden FD6 s výkonem 68 hp a maximální rychlostí 9 uzlů.

Yachtmeni - Paul McCartney prodává loďYachtmeni - Paul McCartney prodává loď

 

Loď prodává společnost Essex Boatyards a je možné si ji prohlédnout v Essex Marina, Wallasea Island. Písemné nabídky je možno podat do konce května a počáteční cena je 99 950 £ (ano, nejvyšší nabídka bere...).

 

Pokud byste měli skutečně zájem - podívejte se na stránky Essex Boatyards či rovnou volejte +44 (0)1702 258885 ;-)